Asociația Aviației la Târgul de inițiative cetățenești- ediția a III-a

putinlogo1

Am înființat Asociația Cartier Aviației undeva la sfârșitul verii 2016, dornici de schimbare plin implicare, dornici să ne ajutăm cartierul și oamenii săi.

Așadar, după 1 luna și jumătate de activitate, pe 1 octombrie 2016, am participat la primul nostru eveniment, Târgul de Inițiative Cetățenești – Ediția a III-a, organizat de CeRe, cu sprijinul Reţelei Civice Bucureşti (RCB) şi ARCUB Centrul cultural al Municipiului București. Aici am întâlnit peste 20 de comunități civice, am trecut prin fața fiecărui stand în parte și am analizat împreună problemele oamenilor pe care acestea le reprezintă, am schimbat idei și am cunoscut oameni minunați.

Astfel, am cunoscut oameni care se implică cu drag în activități civice, care își dedică chiar și puținul timp liber pentru a lupta de multe ori cu schimbările negative care le invadează cartierul, sau pentru a ajuta la o mai bună comunicare între oameni.

Noi ne-am prezentat cu câteva dintre ideile noastre, care ne-au încurajat de fapt să ne numim legal Asociația Cartier Aviației. Am vorbit despre proiectul „Arta de sub pod”, despre „Clubul Sportiv Voința”, despre „Parklet” și nu în ultimul rând, despre ideea noastră de a înfrumuseța vechile centrale de cartier, prin proiectul „CentrAvi”.

Nu de puține ori oamenii s-au oprit în fața standului nostru și ne-au întrebat cum plănuim să ne punem ideile în aplicare.

Targul de Initiative Civice Editia a IV a - A.C.A

Ieri am fost la Târgul de iniţiative cetăţeneşti, ediţia a IV-a! Ne-am bucurat sa fim prezenti pentru a doua oara si ne-am bucurat sa vedem atat de multi oameni la targ <3. Multumim Ana Maria pentru prezentarea asociatiei si multumim CeRe pentru efortul depus.

Publicată de Asociația Cartier Aviației pe Duminică, 1 octombrie 2017