• +40 733 130 010
    • Missing Attachment

Am finalizat prima faza a proiectului “Acoperisul Verde”, proiect susținut prin Fondul IKEA pentru Mediul Urban, finanțat de IKEA România și gestionat de Fundația Comunitară București !!!

Cartierul nostru are prima terasa de bloc, din Romania, acoperita cu un sistem de green roof.

Ne-am luptat cu birocratia si cu mentalitatea oamenilor dar am reusit sa ducem proiectul la bun sfarsit. In urmatorii doi ani o sa implementam sistemul de green roof si in alte locatii din cartier si o sa lucram cu autoritatile locale pentru a crea un model de bune practici pentru acest sistem de hidro si termoizolatie in speranta ca va fi montat in tot cartierul si in tot Bucurestiul.

Parklet-urile prezentate mai sus sunt ideale pentru o pauză de relaxare sau pentru timpul pe care îl petreci așteptând mijlocul de transport în comun. Astfel vom avea unde să stăm jos, pe o băncuță, poate să mai socializăm la măsuță.

Voi ce spuneți?

Este un proiect pilot, de reabilitare urbanistică, a unor spații din comunitatea noastră.
    Am ales zona Burileanu intersectie cu Elena Caragiani deoarece vrem să susținem micile magazine din cartier în fața marilor corporații de retail careîncearcă să le sufoce prin dezvoltare agresivă.