• +40 742 022 466
 • Piaza Minor Aviației

  Locuitorii cartierului Aviației nu dispun de foarte multe spații verzi special amenajate, fiind mai mereu invadați de numărul foarte mare de mașini din jurul blocurillor și de pe trotuare.
  Unul dintre cele mai importante proiecte ale noastre este Piaza Minor, la intersecția bulevardului Alexandru Șerbănescu cu strada Burileanu. Noi vrem să modificăm aici o parte din trotuarul din fața parterului comercial al blocurilor de pe Burileanu.
  Această intersecție este una destul de circulată, sugrumată de mașini, iar oamenii nu se pot bucura de puținul spațiu verde pe care îl au.
  Cu acest prim proiect am participat la concursul Mobilizăm Excelența. Deși nu am câștigat în urma acestui concurs, noi mergem mai departe pentru aceste schimbări, pentru cartierul nostru. :)
  Noi dorim ca prin asociația noastră să ne putem face vocea cunoscută, a noastră și a vecinilor noștri, să putem să amenajăm acest spațiu, să creem ceva deosebit, unde locuitorii pot beneficia de băncuțe, parcare pentru biciclete, o stație de reparare a bicicletelor.
 • Ce dorim

  Acest spațiu este unul vizibil, cu deschidere la o stradă importantă în oraș, strada Alexandru Șerbănescu, dar și în cartierul nostru, strada Burileanu.
  Cateva elemente ale proiectului:
  - Stație self-service pentru reparat biciclete
  - Bancă diametrul 2000 semicerc si protecție de fier decupat pentru protecție spațiu verde
  - Bănci simple (3 buc.)
  - Coșuri de gunoi pentru zona de bănci
  - Coșuri de gunoi special cu pungulițe pentru câini + dog parking
  - Parcare biciclete - 8 poziții
  - Replantare arbori maturi (4 buc.)
  - Vopsea specială asfalt + pigment + diluant pentru 100mp