• +40 733 130 010
  • Problema

„Sunt locuitor al cartierului Aviației și lucrez la aeroportul Băneasa. Mă trezesc în fiecare dimineață, mă îmbrac și plec spre serviciu. Cobor pe Str. Nicolae Caramfil și mă proptesc în stație să aștept autobuzul 301.
    Nu îl aștept prea mult, dar dimineața e aglomerat, nu am loc mereu să mă urc în primul 301 care vine. Nu-i nimic, mai aștept puțin. E bine că este vreme bună afară, se anunță vreo 20 de grade astăzi.
    Ce bine că nu plouă! Dacă ploua iar stăteam în stație în ploaie, degeram de frig... cum de fapt se va și întâmpla când se mai lasă frigul, încep ploile sau chiar o să ningă. Aș ajunge iarăși cu hainele ude la serviciu, cum s-a mai întâmplat de atâtea ori până acum. Măcar de s-ar face un acoperiș deasupra de băncuțele astea din stație, să mă pot adăposti.”
    Suntem convinși că nu puțini dintre voi se confruntă adesea cu situația descrisă de mai sus, nu numai pe strada Nicolae Caramfil, ci și în celelalte stații de mijloc de transport în comun, unde nu ai un acoperiș deasupra capului.
  • Soluții

Noi, Asociația Aviației, am hotărât să schimbăm acest lucru... și dacă tot am plănuit asta, am încercat să venim cu propuneri cât să încânte pe toată lumea. Parklet-urile prezentate mai sus sunt ideale pentru o pauză de relaxare sau pentru timpul pe care îl petreci așteptând mijlocul de transport în comun. Astfel vom avea unde să stăm jos, pe o băncuță, poate să mai socializăm la măsuță. Voi ce spuneți?