• +40 733 130 010
  • Missing Attachment
  • Acoperisul Verde

Am finalizat prima faza a proiectului "Acoperisul Verde", proiect susținut prin Fondul IKEA pentru Mediul Urban, finanțat de IKEA România și gestionat de Fundația Comunitară București !!! Cartierul nostru are prima terasa de bloc, din Romania, acoperita cu un sistem de green roof. Ne-am luptat cu birocratia si cu mentalitatea oamenilor dar am reusit sa ducem proiectul la bun sfarsit. In urmatorii doi ani o sa implementam sistemul de green roof si in alte locatii din cartier si o sa lucram cu autoritatile locale pentru a crea un model de bune practici pentru acest sistem de hidro si termoizolatie in speranta ca va fi montat in tot cartierul si in tot Bucurestiul.
  • Ce dorim de la acest proiect?

Acest proiect se doreste a fi un episod pilot pentru ceva mult mai mare. Ne-am dori inverzirea tuturor teraselor din Bucuresti, insa pana la cand reusim sa convingem autoritatile ca este ceva ce merita realizat la nivel national, vom aduna date si vom incerca sa ii convingem pe toti cei ce vor sa asculte de beneficiile Acoperisului Verde intr-un oras atat de poluat precum Bucurestiul